2011 m. gruodžio 23 d., penktadienis

2 dienos iki Kalėdų

Tai taip jau nutiko, kad man vykdant savo projektėlį iškilo šiokių tokių nesklandumų ir negalėdavau arba neturėdavau laiko ko nors parašyti čia. 
Šiais metais planavau draugams Kalėdoms rašyti laiškus ir pradėjau. Jų gavosi apie dešimt, o rytoj juos ketinu nunešti į paštą ir išsiųsti. Na, žinau, kad jie turbūt ateis jiems gerokai pavėlavę, bet juk svarbiausia, kad bus parodytas dėmesys. Bent jau kai aš paimu laišką nuo brangaus žmogaus į rankas iškart apsidžiaugiu ir nekantraudama atplėšiu voką. Taigi, tikiuosi, kad ir jiems bus taip pat smagu juos gauti, kaip ir man ;D
O šiandien, tfu, penktadienį išėjo didžioji dovanų keitimosi diena. Žinoma, apsikeitėm su gerom draugėm tarpusavyje, ir dar reikėjo padovanoti vienam žmogučiui, kurį išsitraukei iš klasės. Šiais metais man kliuvo vaikinukas, tad nebuvo taip lengva išrinkti dovaną jam, bet tikėkimės, kad ta dovana jam patiko ;D.
Tikrai, negaliu skųstis, kad penktadienis buvo bloga diena, nes buvo tik viena pamoka. Po to keliavom pas draugę, kuri gyvena netoli gimnazijos, kurioje mokomės ir ten prasėdėjom apie šešias valandas. Ir ką mes ten nuveikėm? Turbūt lengviau būtų atsakyti ko ne. Mes tiek dainavom karaoke, tiek šokom, šeimininkavom virtuvėje, žiūrėjom filmą ir dar bala žino ką darėm. Na, ir spėjom pavėluoti į boulingą, bet dėl to tikrai labai nesigailiu. Ten tikrai nebuvo taip jau smagu, kaip pas draugę namie, bet irgi visai patiko. Buvo užsakę mūsų klasėj keturis takelius ir tris iš jų dėl kasiokų kaltės užblokavo ne po vieną kartą. Be to... klasėj turėsime porelę, ir būtent jis klasiokei pasiūlė draugauti boulinge prieš pat Kalėdas, gražu ar ne?  
Likusią vakaro dalį tiesiog užsiminėjau kalėdiniais darbeliais per kompiuterį, kad ir pati galų gale įsisukčiau į Kalėdų sūkurį, bet nepaisant šito ryt tikrai teks lakstyti kaip nežinia kam...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą